Подаръчен ваучер

КАКЪВ ПО-НЕЗАБРАВИМ ПОДАРЪК ОТ ВАУЧЕР ЗА ПЪТУВАНЕ! 

Направете един незабравим и уникален подарък на любим човек, роднина, близък приятел или колега като закупите                            ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР ЗА ПЪТУВАНЕ до мечтаната дестинация. Подаръчният ваучер представлява предплатена туристическа услуга за:  

Хотелско настаняване в България или в чужбина
Почивка или екзотична екскурзия
Самолетен билет
Круизно пътуване

ИНТЕРТУРС ВИ ПРЕДЛАГА: 

Подаръчен ваучер за определена туристическа услуга  

При закупуване на подаръчен ваучер за конкретна туристическа услуга е необходимо да бъде направен избор на вида услуга, направление и период на пътуване както и да бъдат предоставени съответните данни на пътуващите. Ваучерът се придружава от всички документи, необходими за осъществяване на съответното пътуване.
Ваучерът е личен и поименен. Възможността за неговото преотстъпване е в пряка зависимост от клаузите на подписания договор за пътуването.
Валидността на ваучера е обвързана с конкретните дати на пътуването. Правото на промяна на така определената валидност на ваучера е в пряка зависимост от възможността, предвидена в клаузите на подписания договор за пътуването.

Подаръчен ваучер на определена стойност  

За закупуване на подаръчен ваучер на определена стойност е необходимо да бъде посочена и заплатена конкретната сума.
Ваучерът е личен и поименен, но може да бъде преотстъпен.
За използването на ваучера е необходимо да бъде посетен офисът на Интертурс  и избрана конкретна туристическа услуга или услуги. Ваучерът може да бъде разменен за всяка предлагана туристическа услуга и съответстваща на неговата парична стойност.
При избор на една или няколко услуги с по-малка стойност от тази на ваучера, остатъкът не се възстановява. При избор на една или няколко услуги с по-голяма стойност от тази на ваучера, разликата се доплаща от клиента.

ПОРЪЧАЙ И ПОДАРИ ВАУЧЕР:  

Подаръчният ваучер може да съдържа персонално послание с пожелания и да бъде опакован луксозно срещу допълнително заплащане.
Подаръчният ваучер може да бъде ЗАКУПЕН както всеки друг продукт на Интертурс чрез заплащане по банков път или в брой в офиса на агенцията.
Подаръчният ваучер може да бъде ПОЛУЧЕН в нашия офис  или чрез доставка на посочен от Вас адрес срещу допълнително заплащане.
Подаръчният ваучер не подлежи на връщане или замяна за неговия паричен еквивалент.
 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ:

С ваучера могат да се закупят всички продукти и услуги, които предлага ТО „Интертурс“ до размера на неговата парична стойност.
Издаваните от ТО „Интертурс“ ваучери могат да бъдат използвани за закупуване на туристически услуги и пакети.
Ваучерът за подарък не може да се осребрява.
Ваучерът за подарък не подлежи на връщане.
Ваучерът е със срок на валидност 6 месеца след получаване на плащането.
След изтичане на този срок ваучера губи своята валидност и притежателят му не може да предявава каквито и да е претенции спрямо ТО „Интертурс“.
Закупуването на продукти с ваучера се извършва при неговото предоставяне.
В случай, че туристът избере продукт с по-висока стойност от стойността на ваучера, той може да доплати разликата.
В случай, че туристът избере продукт на по-ниска стойност от стойността на ваучера, разликата не се възстановява.
ТО „Интертурс“ не носи отговорност за изгубени ваучери.