2015-02-26 104507

 КАКЪВ ПО-НЕЗАБРАВИМ ПОДАРЪК ОТ ВАУЧЕР ЗА ПЪТУВАНЕ!

Направете един незабравим и уникален подарък на любим човек, роднина, близък приятел или колега като закупите ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР ЗА ПЪТУВАНЕ до мечтаната дестинация.

Подаръчният ваучер представлява предплатена туристическа услуга за:

·         Хотелско настаняване в България или в чужбина

·         Почивка или екзотична екскурзия

·         Самолетен билет

·         Круизно пътуване


ИНТЕРТУРС  ВИ ПРЕДЛАГА:

Подаръчен ваучер за определена туристическа услуга

·         При закупуване на подаръчен ваучер за конкретна туристическа услуга е необходимо да бъде направен избор на вида услуга, направление и период на пътуване както и да бъдат предоставени съответните данни на пътуващите. Ваучерът се придружава от всички документи, необходими за осъществяване на съответното пътуване.

·         Ваучерът е личен и поименен. Възможността за неговото преотстъпване е в пряка зависимост от клаузите на подписания договор за пътуването.

·         Валидността на ваучера е обвързана с конкретните дати на пътуването. Правото на промяна на така определената валидност на ваучера е в пряка зависимост от възможността, предвидена в клаузите на подписания договор за пътуването.


Подаръчен ваучер на определена стойност

·         За закупуване на подаръчен ваучер на определена стойност е необходимо да бъде посочена и заплатена конкретната сума.

·         Ваучерът е личен и поименен, но може да бъде преотстъпен.

·         Валидността на ваучера е до една календарна година от датата на неговото издаване.

·         За използването на ваучера е необходимо да бъде посетен офисът на Интертурс  и избрана конкретна туристическа услуга или услуги. Ваучерът може да бъде разменен за всяка предлагана туристическа услуга и съответстваща на неговата парична стойност.

·         При избор на една или няколко услуги с по-малка стойност от тази на ваучера, остатъкът не се възстановява. При избор на една или няколко услуги с по-голяма стойност от тази на ваучера, разликата се доплаща от клиента.


ПОРЪЧАЙ И ПОДАРИ ВАУЧЕР:

·         Подаръчният ваучер може да съдържа персонално послание с пожелания и да бъде опакован луксозно срещу допълнително заплащане.

·         Подаръчният ваучер може да бъде ЗАКУПЕН както всеки друг продукт на Интертурс чрез заплащане по банков път или в брой в офиса на агенцията.

·         Подаръчният ваучер може да бъде ПОЛУЧЕН в нашия офис  или чрез доставка на посочен от Вас адрес срещу допълнително заплащане.

·         Подаръчният ваучер не подлежи на връщане или замяна за неговия паричен еквивалент.

 

 

 

 

Powered by Joomla! and etoro review


© © 2018 Туристическа Агенция Intertours гр. Велико Търново Резервация на самолетни билети Екзотични дестинации море планина лято spa спа курорти морски планински застраховки трансфери . Всички права запазени.
Телефони за контакти: 062 604056 ; 062 621624 ;GSM: 0877 688 116; 0886 259 244.

Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на Интертурс ООД !

Friday the 23rd. Tуроператорска и туристическа агенция "Интертурс" Велико Търново